Nun Monika online marketing tanácsadó | Szövegírás, tartalommarketing profiktól
Ritka az olyan szövegíró, akinek Google Analytics és Adwords vizsgája is van, nagyon tudja, mit miért ír. Frappáns marketing szövegírás elérhető árakkal.
szövegírás, tartalommarketing, SEO,
3357
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3357,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 
Szövegírás, tartalommarketing profiktól

Szövegírás

Megrendelőink sokszor mondják: “Hú, pont ezt akartam mondani, csak nem tudtam megfogalmazni ilyen frappánsan!”

Weboldal szövegírás

Az ütős szövegírás a marketing egyik alapja. Figyelemfelkeltő, az adott helyzetre és vevőtípusra szabott üzeneteket, weboldalszövegeket, cikkeket írunk. A klasszikus reklámszövegíráson át a mobilon is jól működő rövid, blokkos szövegszerkezetekig mindent ránk bízhatsz.

A szövegírás és a webes tervezés nálunk teljes összhangban van, így a honlapok, webshopok, landing oldalak, blogok  szövegírása jobb eredményt hozhat.

Sales oldal szövegírás: ha azonali és az átlagosnál több konverzó, lead, eladás kell, akkor bízd gyakorlott szövegíróra. Szöveget sokan tudnak írni, de egy hónap alatt százmillió Forint feletti bevételt kevesen tudnak hozni. Mi már megtettük.

Céges blog szövegírás: ha nincs időd, vagy nem tudod mit írj, mi segítünk! Tartalomstratégiád részeként a blogbejegyzéseket is adjuk, megtaláljuk és hallatjuk céged hangját. Célzott PR cikkek, blogok, hírek , SEO szempontok szerint is.

E-bookok, csalianyagok, tájékoztató anyagok szövegírása. Segítünk, hogy márkád jól kommunikáljon a vevőid felé és érdekes tartalmakkal nyűgözd le őket. Szerkesztést is vállalunk.

Szövegírás – vajon hogyan lehetek jobb a konkurenciámnál?

Szövegírás tanácsadás során megnézzük weboldalad. ha kell, teljes tartalomelemzést is tudunk végezni, de ami a legfontosabb, mindezt meg tudjuk tenni neked, a versenytársaidról. Így jobban lehet pozícionálni magad. Nem elég jónak lenni, azt el is kell tudni mondani!

A szövegírás és a tartalommarketing szolgáltatás könnyebben kiszervezhető, mint gondolnád. Sokszor halljuk azt, hogy “Hú, pont ezt akartam mondani, csak nem tudtam megfogalmazni ilyen frappánsan!”

Szövegírás profikkal – Miért minket válassz?

Ritka az olyan szövegíró, akinek Google Analytics és Adwords vizsgája is van, nagyon tudja, mit miért ír. Nálunk van.

Gyakorlott: 10 éve szinte kizárólag online marketing szövegírással foglalkozunk, több ezer cikken vagyunk túl.

Tartjuk a határidőket és a színvonalat: a szövegírás soha nem fulladhat érdektelenségbe, vagy ismétlésekbe.

SEO szövegírás - keresőoptimalizálással is foglalkozunk, tudatos, tartalmi felépítéssel adott keresési kifejezésekre.

Több szövegíró dolgozik, minden témát az adott területhez legjobban értő kolléga ír, elmélyed benne, foglalkozik vele.

Nyelvhelyesség, olvasószerkesztés - ez több annál, amit a Word helyesírás-ellenőrzője tud. Nyelvész segítőnk is van.

Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!

A szövegírás ára nem leütésszámra megy, hanem mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.