Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/honlapsz/nun.hu/html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Nun Monika online marketing tanácsadó | Szórólap minta szöveg készen
Nun Monika online marketing tanácsadó | Szórólap minta szöveg készen
94
post-template-default,single,single-post,postid-94,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Szórólap minta szöveg készen

Szórólap minta szöveg készen

szorolap-szoveg-mintaSzövegíróként gyakran találkozom az olyan megkereséssel, hogy adjak egy mintaszöveget szórólapra, és csak bele kell tenni a többit.
Elgondolkodtam – vajon létezik olyan szuperszöveg, ami kész sablonként bármire ráhúzható? Amit egyszerűen online szórólap mintaként le lehet tölteni?

Beletenni a címet és telefonszámot és rohanni fognak rá a vevők? Lehet…

De erről nekem egy régi, szó szerint szakállas vicc jutott az eszembe:

Kohn egy nagy dobozzal jön, és dicsekszik. Képzeld, ez itt az új találmányom, egy borotválkozó automata! Tiszta svédacél pengékkel! Csak beleteszed a fejed és kész!
Grün csodálkozik: Hiszen hogy működhet jól , minden arc, minden ember más?
Mire Kohn büszkén: Ugyan, barátom, csak elsőre!

Hát marketing-sérüléseket is lehet így szerezni könnyen, az biztos!
De a viccen túl, a heti szórólap termést nézve az asztalon azt hiszem, ha meg tudjuk szólítani az embert, ha nem tukmálni és árakciózni akarunk mindenáron, akkor sikeresebb lesz.

A jó szövegírás valóban behozza az árát sokszorosan, így érdemes profikkal megíratni a szórólapot.

A nyomdai ár töredékébe kerül maga a szövegírás, viszont a teljes kampányod sikere múlik ezen. Sok sikeres, vevőszerző szórólapot írtunk már. Ne akarj minta szöveget készen, hiszen Te leszel majd a mérce másoknak!