Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/honlapsz/nun.hu/html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Nun Monika online marketing tanácsadó | Rólam
Nun Monika online marketing tanácsadó | Rólam
109
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-109,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Rólam

Nun Monika vagyok, online marketing tanácsadó, szövegíró és megvalósító.

Szövegíróként Google Analytics és Adwords szakértői minősítéssel rendelkezem, így a kreatív szövegeket adatokkal tudom alátámasztani.

Szabadúszó újságíróként több magazinnál voltam tudósító, illetve rovatvezető. A kezdetektől foglalkoztatott a nagy kérdés: mitől lesz az egyik szöveg sikeresebb a többinél? Hogyan kell úgy megírni, hogy a maximális hatást váltsa ki?

 

Első tartalom alapú SEO kampányomat 2007-ben indítottam, innen egyenes út vezetett a mérhető, optimalizálható tartalomíráshoz, marketing szövegíráshoz.

 

A klasszikus sales szövegek mellett specialitásom az érdeklődési, keresési adatokon alapuló, tűpontosan célpiacra szabott marketinganyagok írása.

 

Szövegíróként a teljes eladási rendszered kommunikációjában segítek a stratégiától kezdve, az anyagok tényleges megírásán át, a kampányok optimalizálásáig.

 

Kollégáimmal segítek kialakítani a márkád egyedi hangját, azt a mérhető eredménnyel járó kommunikációt, ami hatással van a vevőidre.

 

Számomra a legfontosabb azon túl, hogy bele tudjam élni magam a termékbe, vagy szolgáltatásba a ROI szemléletű, analitikus megközelítés – hogy minél jobb megtérülést hozzak. Ez a dolog nyitja: hogy megérje velem dolgozni, mint kiszervezett marketingessel.

 

Törekszem az előítélet-mentességre. Nyitott, friss, kíváncsi szemmel nézek minden egyes új feladatra.

Az elsők között kezdtem az online marketing szövegírást

Azóta is folyamatosan külföldi, elsősorban amerikai forrásokból képzem magam. Csapatmunkában dolgozom weboldalkészítővel, illetve további SEO és SEM szakemberekkel. Több, mint 280 sikeres projekten vagyok túl.

Külsős szemmel élesebben, jobban átlátom a piaci kommunikációd. Tisztában vagyok azzal, hogy sikereimet csak Veled együtt érhetem el, a Te vevőid közvetve az enyémek is.

 

Új és kedvenc érdeklődési területem a mikropillanatok

 

Életünk számos kis döntések sorozata, néha egy jó helyen, jó időben, jól kommunikált pillanat, egy jól megélt helyzet sokat segít a vásárlásban. Arra törekszem, hogy megtaláljam ezeket a marketing mikro-momentumokat, és pont ott és pont azt adjam amire szükség van.