Nun Monika online marketing tanácsadó | Webshop SEO cikk
A webshopnál a célcsoport árérzékeny, a cikkben meg kellett minden szót nagyon választani. Webshop marketingben ez sikeres SEO stratégia is volt. Olvass bele!
SEO, szövegírás, marketing,
15708
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15708,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Webshop SEO cikk

Téma kategória
Webshop
Címkék
cikkírás, kommunikáció, kulcsszó, optimalizált szöveg, SEO, szövegírás, tartalommarketing
Marketing Projekt részletek

A termék használatáról kellett egy összefoglaló marketinges anyagot írni, amit a webshop kategóriában, illetve a blogban is tudnak használni. Szövegírás előtt meg kellett alaposabban ismerkedni a termék típusokkal, használatukat röviden és érthető módon kellett tálalni a közönségnek. A másik szempont a seo volt, vagyis a cikkel az oldal helyezését is javítani kellett.

Mivel elég tág kategóriáról beszélünk és a célcsoport árérzékeny, meg kellett minden szót nagyon választani. Webshop marketingben ez sikeres stratégia volt. A Facebookon a cikket több, mint 20-an osztották meg, ami jónak mondható.