Nun Monika online marketing tanácsadó | Ipari szövegírás referencia - zajcsökkentés téma
Ipari marketing szöveg az egyik legrégebbi hazai online marketing szövegíró cég több ezer referenciája közül. Egy szép weboldalt rendeltek tőlünk, ami mobilon is jó. Nézd meg!
ipari szövegrás, marketing
15704
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15704,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ipari szövegírás: zajcsökkentés

Téma kategória
Bemutatkozó szöveg
Címkék
B2B marketing, építőipar, ipari marketing, kommunikáció, szövegírás, szövegíró
Marketing Projekt részletek

Ez a marketing szöveg egy úgynevezett “katalógus weboldal” része, vagyis nem az adott helyen bekövetkező konverző volt a cél, sokkalta inkább a link bemutatása potenciális partnereknek. Nem volt szempont a kulcsszósűrűség sem, de igyekeztünk beletenni azt, amit lehetett. A kérés nem a pontos ismertetése volt a rendszernek, inkább egy esztétikus, gazdagon illusztrált, szép weboldalt rendeltek tőlünk, ami mobilon is remekül áttekinthető.

A címsorok beszédesek, a webes olvasási szokásokat követik, vezetik végig az ajánlatkérésig az olvasót. Marketing szempontból ez inkább hagyományos forma, de a cégvezetés a konzervatív stílust kérte tőlünk. Ez ipari szövegírásnál gyakori, ám így is meg kell találni benne az érdekeset, azt, amit a célcsoportot megfogja.

***

Ipari marketing szöveg az egyik legrégebbi hazai online marketing szövegíró cég több ezer referenciája közül. Cégeket, termékneveket, számokat szándékosan nem írunk, mivel a titoktartás része munkánknak.  Keress, ha gyártóként, termelőként te is szeretnél valóban hatékony online marketinget, jobb céges kommunikációt!