Nun Monika online marketing tanácsadó | Ingatlanos rövid landing - marketing szövegírás
Az ingatlanos kampány érdekessége az edukációs marketing, bizalomépítés, amikor először a piac oktatása a cél, hogy később a szolgáltatást is el lehessen adni.
marketing szövegírás, lading oldal
15707
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15707,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ingatlanos rövid landing

Téma kategória
Landing oldal
Címkék
csalianyag, e-book, ingatlan, szolgáltatás marketing, szövegírás
Marketing Projekt részletek

Az oldal egy marketing kommunikációs kampány részeként készült. Szövegíráskor elsődleges szempont volt a konverzió optimalizálása, vagyis a letöltések számának növelése. Ehhez klasszikus marketing szövegírás formát alkalmaztunk, Erős főcím, felsorolásos előnyök, valamint egy rövid lezárás és igazolás pár felhasználóval. Szempont volt, hogy mindezt egy képernyőn belül tudjuk tartani.

A kampány érdekessége az edukációs marketing, amikor először a piac oktatása a cél termékkel, hogy később a magasabb árú szolgáltatást is el lehessen adni, vagyis meglegyen a bizalom kiépülése.

***

Csalianyagok, e-bookok, landingok az egyik első  hazai online marketing szövegíró cég több ezer referenciája közül. Cégeket, termékneveket, számokat szándékosan nem írunk, mivel a titoktartás része munkánknak.  Keress, ha te is szeretnél valóban hatékony online marketinget, jobb céges kommunikációt!