Nun Monika online marketing tanácsadó | Autómentő marketing
Kiszervezett marketing: teljesen az alapoktól kulcsszószűréssel kezdtük a marketinget, megírtuk a szöveget, felépítettük hozzá a landing oldalt és az Adwords kampányt.
marketing szövegírás, adwords,
15706
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15706,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Autómentő marketing

Téma kategória
Adwords, Landing oldal
Címkék
autó, kulcsszó, optimalizált szöveg, SEO, szolgáltatás marketing, szövegírás
Marketing Projekt részletek

Kiszervezett marketing: teljesen az alapoktól kezdtük a marketing munkát, kulcsszószűréssel megállapítottuk, mire fogjuk hirdetni a céget, megírtuk a marketing szöveget, felépítettük hozzá a landing oldalt és az Adwords fiókkezelést is mi végezzük. 1 hónap alatt felállt az egész, folyamatosan jönnek a hívások.

Szövegírás eseében a leendő hirdetések konverziója, relevanciája volt a fő szempont, nem a kacifántos, egyedi szöveg. A szövegírói kreativitás abban állt, hogy mertünk elvenni belőle a végsőkig, csak azt tenni és csak oda, ahol az hasznos. kevesebbet írni gyakran nehezebb, mint többet. SEO szempontból is összeraktuk, azon is dolgozunk. Ez az egyik sikersztorink.

***

Ez csak egy szöveg az egyik legrégebbi hazai online marketing szövegíró cég több ezer referenciája közül. Cégnevet, címet,  számokat szándékosan nem írunk, mivel a titoktartás része munkánknak.  Keress, ha te is szeretnél valóban hatékony kiszervezett online marketinget!