Honlapszövegírás | Szövegírás, marketing - arcfiatalítás landing oldal
A feladatunk itt egy olyan landing oldal szövegírása volt, ami a kozmetikai szalon új gépeire hoz bejelentkezéseket. Szövegíró marketing tanácsadással. Nézd meg!
landing oldal szövegírás, online marketing
15700
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15700,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Arcfiatalítás Landing

Téma kategória
Landing oldal
Címkék
B2C marketing, kommunikáció, női célcsoport, szépség, szövegírás
Marketing Projekt részletek

A feladatunk itt egy olyan landing oldal szövegírása volt, ami a kozmetikai szalon új gépeire hoz bejelentkezéseket. Adwordsben és Facebookon lett hirdetve. A marketing tanácsadás része az is volt, hogy ezeket végezzük és az adatok alapján optimalizáljunk. Mivel mobilon nézék legtöbben, így rövidnek kellett maradni és az azonnali előnyöket kellett kihangsúlyozni.

Szövegíráskor a másik fő szempont az adwords kulcsszavaira törénő mináél nagyobb relevancia, és konverzióoptimalizálás. Online marketing szempontból az erős kezdés volt a nyerő, és a “plasztika helyett” kifejezés betétele sokkal jobb eredményt hozott, mint bármely más érzelmi, vagy technikai ismertetés.

****

Ez csak egy szöveg az egyik legrégebbi hazai online marketing szövegíró cég több ezer referenciája közül. Cégeket, termékneveket, számokat szándékosan nem írunk, mivel a titoktartás része munkánknak.  A szövegírást mindig egyedileg árazunk, és a legjobb eredményre törekszünk. Keress, ha te is szeretnél valóban hatékony online marketinget, marketing tanácsadást!