Nun Monika online marketing tanácsadó | Arculattervezés, grafikai megoldások
Profi és letisztult megjelenést adunk cégednek online és offline. Logók, emblémák, arculatok, kiadványok, szórólapok, tervezése gyors határidővel.
arculattervezés, logótervezés, design
2265
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2265,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Grafikai megoldások

Kiadványtervezés, arculattervezés

Egy jól irányzott és tudatosan átgondolt arculat hatással van az ügyfeleidre partnereidre. Fontos, hogy a cég arculata egységes legyen, hiszen ekkor válik egy cég egyedivé, ekkor tudod magadat jól pozícionálni.

Amennyiben elkötelezed magad a céges arculat kialakítása mellett, akkor ezt minden esetben profi szakemberre bízd. Manapság ha arculatról beszélünk az online felületek még fontosabb horderővel bírnak, hiszen sokkal több emberhez juthat el. Gyorsabban mint azt Te gondoltad volna.

Az alapvető arculati elemek meghatározóak egy cég életében és működésében. Ezért az arculattervezés során igyekszünk minden pontot felmérni az adott cég szolgáltatási területéről. Értelem szerűen az üzleti stratégia nem tartozik szorosan az arculattervezés területéhez, de minden arculattervezési projekt, amely nem egy jól megalapozott üzleti stratégia szolgálatában áll, csak kidobott pénz. Egy sikeres stratégia kialakításához viszont nélkülözhetetlen a marketing szempontok érvényesítése.

UX / Design tervezés

Már évek óta velünk él a user experience design kifejezés, bár sokkal inkább a rövidítésével találkozunk, a UX designnal. Elmondjuk, miről is van szó, mi a UX és a UI jelentése, mi a különbség közöttük, és bemutatjuk, hogyan érdemes nekifutni a felhasználói élmény tervezésének. A user experience design, a felhasználói élmény megtervezése tulajdonképpen webdesign, csak egy más megközelítésből. Habár minden tervezésnél figyelembe veszik az “embert”, ott lebeg valamiféle persona a designer szeme előtt, itt a középpontba kerül. A tervezés minden eleme a felhasználónak van alárendelve, mindent a felhasználói élmény szempontjából vizsgálunk.

Sorry, no posts matched your criteria.

GRAFIKAI MUNKÁINK

Igen, árajánlatot kérek logótervezésre, arculattervezésre

Induló vállalkozások profi arculattervezése, meglévő arculatok újratervezése, modernizálása. A látványos, letisztult, modern megjelenés Neked is elérhető!