Nun Monika online marketing tanácsadó | Online marketing, Inbound marketing
Bevételnövelés: mobil marketing, webanalitika, márkaépítés, KKV marketing tanácsadás és kivitelezés. Mi elérjük, hogy Tőled akarjanak venni. Nézd meg!
online marketing, inbound marketing, KKV marketing, hírlevél, email, ügynökség
3215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3215,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

DM levél, hírlevél szövegírás

HÍRLEVÉL KÉSZÍTÉST, LISTAÉPÍTÉST ÉS TELJES KAMPÁNYTERVEZÉST VÁLLALUNK KIKÜLDÉSSEL IS.

A dolgok java akkor kezdődik, ha vannak szuper felületek, ahol meg lehet szólítani a közönséget. Célunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb minőségű konverziót/leadet/eladásokat generáljuk a számodra.

 

Neked célod van, nekünk eszközeink és szaktudásunk az eléréséhez.

Azt mondják az online marketing olyan, mint egy lefelé haladó mozgólépcsőn folyamatosan felfelé menni. Mi segítünk egyre feljebb jutni és ott is maradni, ha komolyan meg akarod lépni.

 

Inbound marketing KKV eszközökkel: a web nagyon zajos terep, máshogy, másképp kell felvenned a versenyt, mint a nagyok. Nem erővel, hanem ésszel és stratégiával jutsz előre. Olyat kell mutatni a közönségednek, ami az ő fülének szól, amitől kíváncsi és előbb-utóbb elkötelezett is lesz feléd. Az online marketing ügynökségünk feladata, hogy megtalálja neked ezt a hangot. Ne feledd, mi vevőül beszélünk!

Kiszervezett marketingosztály

Az online marketing óriási előnye, hogy minden pontosan mérhető és definiálható, tehát kiszervezhető. Ami mérhető, az utána javítható is, így mi nagyon szeretünk tesztelni, hogy a jónál is jobbat hozzunk ki egy kampányból. Ügyfeleink azért szeretnek minket, mert a kreatív megoldásokat a korszerű digitális marketing eszközökkel együtt és egyszerre kapják meg.

Beszéljük meg, milyen online marketing eredménnyel lennél elégedett!

Segítünk több online marketing csatorna összehangolásában, stratégiát tervezünk. Ha kéred, meg is csináljuk a gyakorlatban. Lépj kapcsolatba velünk és kérdezz bátran!

Online marketing erősségeink

Marketing mobilon

Gyors, rugalmas, speciálisan telefonra tervezett weboldalak és kampányok tervezése. A vevőid háromnegyede már ott van. Segítünk jó időben jó helyen lenned.

Webanalitika

Konverzió optimalizálás csak precíz méréssel lehetséges. Az adatokból a hasznos információkat nyerjük ki számodra, hogy tervezhető legyen a forgalmad. Sosem késő elkezdeni!

Email marketing

Hírlevél küldés, levélsorok, követőkampányok tervezése, listaépítési stratégiával és reszponzív levélsablonnal. Már próbáltad, de nem ment? Szólítsuk meg újra a vevőidet!

Inbound marketing

Érjük el azt, hogy ne te adj el, hanem a piac tőled akarjon venni! Online marketing folyamatok tervezése KKV cégek számára. Márkaépítés, párbeszéd a vevőiddel. Halló, itt vagy?