Nun Monika online marketing tanácsadó | Online marketing szövegírás
37
page-template-default,page,page-id-37,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Online marketing szövegírás

Online marketing és reklámügynökségek számára korrekt feltételekkel dolgozunk

Ugye nálatok is volt már, hogy összetorlódtak a tennivalók? Egyszerre akar több ügyfél kampányt indítani, vagy éppen hiányzik valamiért a kolléga, aki ért a szövegíráshoz?
Nincs affinitás egy bizonyos témához?
Ilyen esetekben megváltás lehet, ha van, akit lehet keresni, aki vállára veszi a feladatot és megcsinálja!

Kiégés elleni “biztosíték”
Ez egy kreatív szakma, sok esetben azért kerestek minket, mert a kiégés veszélye állt fenn már a témával kapcsolatban és az ügyfelek számára csak egy friss ember tudott újat és hasznosat mondani. Nálunk is egy ember visz egy adott projektet, de cserélünk, ha szükséges.

Néha olcsóbb kiadni, mint megcsinálni
Ha a belső stáb egy jól fizető nagyobb munkán dolgozik, akkor attól még nem kell a kisebb költségű akár folyamatos munkákról sem lemondani. Talán az az olcsóbb, ha időlegesen megbíztok vele egy külsős content marketing ügynökséget.

Megbízható online marketing szövegíró alvállalkozás

Tudjuk, hogy a bizalom kényes téma, pláne ebben a szakmában. A feladat szinte bárkivel egyeztethető lenne, de az, hogy megcsinálja-e úgy, és abban a minőségben, ahogy kéritek, az egy egészen más dolog. Hogy nem keresi-e meg az ügyfelet direktben, az meg szintén egy másik. Régóta vagyunk a szakmában, ezért az alábbiakat kimondjuk és vállaljuk:
A Te ügyfeled a Tied, és így a teljes kapcsolattartás módjáról is megállapodást írunk alá. Csak rajtad keresztül kapjuk meg a munkánkhoz szükséges információkat és csak az általatok meghatározott embernek és módon adjuk oda.

Soha nem keressük direktben az ügyfelet, és csak olyan módon és csatornákon kommunikálunk, amiben előzőleg megállapodtunk. A teljes megállapodás üzleti titok részét képezi.

Kizárólagosság kérhető
Az, hogy mi kikkel dolgozunk együtt, esetleg más ügynökségekkel is, az meg a mi üzleti titkunk, de lehetőséged van arra, hogy egy nagyobb projekt, vagy meghatározott időszak alatt témára, időre, stb. kizárólagosságot kérj tőlünk, amíg Veletek dolgozunk.
Mi bízunk a személyes jó üzleti kapcsolatok erejében, keress MOST!